Renster informatie

Julia Borgström

Julia Borgström

Leeftijd 19
Woonplaats Falsterbo, Zweden
Hobby's Zeilen
Favoriete eten Spaghetti alle Vongole
Opleiding Fulltime wielrenster
Vorig team Team Rytger powered by cyceltøj-online.dk

Mijn ambitie voor 2020 is om mijn mogelijkheden als elite-renster op de proef te stellen en om mijn team te helpen zo goed als ik kan.

Ik droom van chocolade. Tenminste vannacht. Als we het over mijn wielercarrière hebben dan droom ik ervan om zo goed mogelijk te worden en om te vechten voor grote titels.

Introductie

Julia komt uit Fasterbo in het zuiden van Zweden en ze is de jongste van het team. 2020 zal haar eerste jaar zijn als elite-renster.

"Ik begon zes jaar geleden met koersen door mijn beste vriendin Alice die me vroeg om het ook te proberen. Ik hield er onmiddellijk van!"

Na enkele jaren te hebben geleefd in een speciale op sport gerichte middelbare school verhuisde Julia terug naar huis nadat ze afstudeerde. Julia is 18 jaar en ze weet dat ze nog veel te leren heeft en vindt het NXTG Racing Team het beste voor haar verdere ontwikkeling.

"Nu wacht er me een mooie uitdaging in het wielrennen en met het wonen in het Watersley Sport & Talentpark in Nederland en dat is iets om naar uit te kijken! Ik weet dat mijn sterkste eigenschap is dat ik altijd alles geef en hard werk tot het 'werk' goed gedaan is. In de komende jaren wil ik ook veel leren over wielertaktiek en hoe ik een koers moet 'lezen'. Ik ben omringd door ervaren rensters en staf dus dat moet goedkomen."

"Ik hou van Nederlandse en Belgische wedstrijden met vaak uitdagend weer. Ik kijk ernaar uit om nieuwe wedstrijden te ontdekken!"

Julia was lid van het Deense Team Rytger powered by Cykeltøj-online.dk die reeds veel inspanningen leverden voor de beloftevolle junior dames.

Laatste nieuws

Onze partners

Meer informatie