Renster informatie

Cathalijne Hoolwerf

Cathalijne Hoolwerf

Leeftijd 20
Woonplaats Eemdijk, Nederland
Hobby's Wielrennen, lezen, koffie drinken en documentaires kijken
Favoriete eten Risotto en pasta
Opleiding Industrial Engineering
Vorig team Rogelli Gyproc APB

Mijn ambitie voor 2020 is om beter te worden als sprintster en me verder te ontwikkelen als voorjaarsrenster. Daarnaast is mijn doel om een aantal goede resultaten te behalen en een waardevolle toevoeging te zijn voor het team.

Ik droom van grote overwinningen in mooie, zware wedstrijden en een succesvolle carrière na het wielrennen.

Introductie

De Nederlandse Kampioene bij de junioren in 2018 beleefde haar eerste jaar als elite-renstr met een beetje ‘ups-and-downs’.

"Ik leerde zoveel in mijn eerste jaar, niet enkel in de wedstrijden maar ook op mentaal front. Ik ben zeer tevreden met mijn progressie en ik hoop zo te kunnen doorgaan in de komende 2 jaren bij het team. De sfeer is leuk en het voelt goed dat we ook samen die progressie voelen."

"Ik werd opgesteld in vele mooie- maar ook zware wedstrijden en ik hou het meeste van de voorjaarsklassiekers en etappekoersen. Mijn eerste grote wedstrijd, de Omloop het Nieuwsblad, was een fantastische ervaring alsook de laatste etappe van de Lotto Belgium Tour over de Muur van Geraardsbergen."

"Komend seizoen hoop ik erbij te zijn in de Nederlandse Worldtour -wedstrijden en hopelijk volgt er ooit een vrouweneditie van Parijs-Roubaix."

Laatste nieuws

Onze partners

Meer informatie